Hirdetés
Hirdetés

Ki Hello Kitty?

Címkék: Hello Kitty, Dear Daniel, Charmmy Kitty, Sugar, Charmmy Kittyt

A sikerének köszönhetően az online játékok világában megjelent Hello Kitty. Rengeteg videojáték készült és még most is készül vele.

Ezt is Neked ajánljuk


Hello Kitty a japán Sanrio cég egyik karaktere, amit különféle tárgyak, ajándéktárgyak díszítésére alkalmaznak. Hello Kitty a 70-es években lett megtervezve, de csak a 80-as években kezdett ismertté válni.
Tulajdonképpen Hello Kitty egy emberi tulajdonságokkal felruházott fehér macska, akinek a bal fülében mindig valamilyen díszítő elem található (masni, virág). Másik jellegzetessége, hogy a száját nem rajzolták meg.
Mára már egy egész nagy családdal és baráti körrel rendelkezik a karakter, sőt még saját háziállata is van, egy fehér macska és egy hörcsög személyében.
Népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy olyan világsztárok kapták fel, mint Mariah Carey, Cameron Diaz, Ricky Martin és még sokan mások. Hello Kitty szinte az egész világon kapható, mindenfelé ismert figura. Egy rajzfilmsorozat is készült vele, ami tovább növelte az ismertséget.
A fehér macska elsősorban a fiatal lányoknak készült, de sikerült az idősebb korosztályt is meghódítania.
A sikerének köszönhetően az online játékok világában megjelent Hello Kitty. Rengeteg videojáték készült és még most is készül vele. A hellokitty.jatek50ingyenesen.hu oldalunkon igyekeztünk összegyűjteni jó néhány játékot, amik leginkább a fiatalabb korosztály számára jelenthet remek szórakozást!

Hirdetés
Olvasd a Magazint, ahol játékleírásokat és a játékokhoz kapcsolódó érdekességeket találsz.
Ki Hello Kitty?
Ki Hello Kitty?
Ki Hello Kitty?

Kapcsolódó cikkek: